Echipa

Fiecare din noi vine în echipa Her Word cu un set diferit de skills-uri, majoritatea din zona spectacolului și performanceului, contribuția noastră fiind atât directă (concept video) cât și prin setul de cunoștinte specifice la întregul rezultat. Suntem Ilinca Hărnuț (performer și coordonator proiect), Diana Miron (muziciană și sound designer), Elena Morar (regizoare și inițiator proiect), Valentina Zaharia (actriță și performer), Teodora Velescu (coregrafă) și Adriana Dinulescu (scenografă și designer).

Clipurile video și audio din galerie, în stiluri diferite și oglindind sensibilitățile noastre artistice diferite, pornesc fiecare de la sâmburele câte unui poem, pe care îl “creștem”. Ne bucurăm să descoperiți și un bonus video și audio, în care ducem mai departe explorarea posibilităților poeziei.

Credem că proiectul nostru vine în întâmpinarea unei nevoi culturale reale de vizibilitate a poeziei feminine românești. Ne imaginăm pentru Her Word o creștere organică, ramificată, plurisensuală, asemeni unui stup sau unor legături biochimice. Ne dorim să adunăm în această rețea cu timpul cât mai mulți artiști vizuali și muzicieni care să lucreze pe canvas-ul poeziei feminine românești. Încurajăm astfel consumul de poezie (direct și indirect) și în rândul unui public țintă axat mai mult pe input vizual.